Stresset? Her er 3 måder hvorpå du kan give krop og sind ro

Går du ofte rundt med en følelse af uro i kroppen eller hovedet? Eller har du en hverdag i konstant bevægelse og med fart på, hvor du godt kunne bruge et tip eller to til at koble af en gang imellem? Måske har du det godt, hvor du befinder dig i livet lige nu men er alligevel nysgerrig på at lære mere om, hvordan du kan skabe tid og ro til dig selv? Om ikke andet er du kommet til det rette sted. Her kommer 3 former for aktiviteter, der skaber ro udenpå og indeni.

Yogaøvelser

Der er mange måder at komme i gang med at dyrke yoga på. Der findes yogahold rundt omkring i byerne, men der er også utallige af blogs og videoer på YouTube, der instruerer dig i hver enkelt øvelse, så det er nemt og overskueligt at gøre hjemmefra. Det eneste der kræves af dig, er lidt tid, en hvilken som helst måtte og et blogopslag med eksempelvis 30 forskellige yoga stillinger.

Meditation

Nej – det betyder ikke nødvendigvis, at du behøver sidde i en buddha stilling og sige: ’’aaahmmmm, ahhmmm’’. Det må du selvfølgelig godt, hvis du gerne vil have det hele med, men du kan altså også bare nøjes med at sætte dig et behageligt sted, trække vejret dybt – helt ned i maven – og tænke på hvordan din krop føles lige nu. Så simpelt er det. Og det giver allerede efter 5 minutter en dyb ro

Ud i det blå

Sidst men ikke mindst, er der den klassiske gåtur. Længden på gåturen er sådan set ligegyldig for dit velvære. Det handler mere om at komme ud den friske luft og mærke kroppen arbejde. Bare det at have gået en runde i dit eget kvarter kan give dig det lille afbræk, du mangler i hverdagen.