Står du og mangler vida træpiller så tjek Hesselagerenergi.dk?

For hos Hesselagerenergi.dk tilbyder de et bredt udvalg af træpiller til din pilleovn. Den mest populære af disse er Vida træpiller i 8 mm. Den er især populær her i Danmark og blandt både nye og erfarne pillebrugere. Det er en træpille, der har en høj brændværdi på 4,8 MWh/ton – og så er den samtidig skånsom for din brænder. Tjek den ud i dag og bestil den! Du vil ikke fortryde købet af disse træpiller til dit pillefyr.

Vida træpiller – hvad er vida?

Vida er en svensk virksomhed, der producerer træpiller af høj kvalitet. Deres pellets er fremstillet af affaldsprodukter fra deres eget savværk, og de er fri for skadelige stoffer. Det gør dem til et godt valg for dem, der ønsker at bruge træpiller til opvarmning af deres hjem. Vida tilbyder også en række andre pelleterelaterede produkter, f.eks. mærket Vida Varmefles specielt til det danske marked. Uanset dine behov har Vida en træpillemulighed, der passer til dig.

Vida træpiller – træpiller med garanti

Ud over at have en usædvanlig høj brændværdi har Vida træpiller også et utroligt lavt askeindhold. Faktisk er askeindholdet så lavt som 0,3 %, hvilket gør pellets meget lettere at håndtere. De har også et fordelagtigt vandindhold på ca. 8 %, hvilket er godt for forbrændingen

Så hvis du vælger Vida træpiller, vælger du et produkt, som er garanteret af høj kvalitet. Træpillerne er faktisk også nogle af de mest foretrukne træpiller blandt danskere med pillefyr, og det siger noget om, hvor gode træpillerne er

Så hvis du er på udkig efter via træpiller, som du kan stole på, skal du ikke lede længere end til Vida wood pellets – du vil ikke blive skuffet!

Vida træpiller – træpiller til at varme dig hus op

Leder du efter en måde at opvarme dit hjem på, uden at det koster dyrt? Så skal du ikke lede længere end til Vida træpiller. Her hos Hesselager Energi tilbyder de et bredt udvalg af træpiller, så du er sikker på at finde de perfekte træpiller til dine behov. Og når du køber dine pellets hos dem, kan du være sikker på, at du får en god handel. Så hvorfor ikke tage et kig på deres udvalg i dag og finde de perfekte træpiller til dit hjem?