Skal du have gæster til middag?

Vi er nok mange, der har stået i en situation, hvor man får gæster på besøg til aftensmad, men aner ikke, hvad man skal lave til dem. Så du står i denne situation lige nu, så frygt ej. Her kommer der nemlig lidt om, hvad du kan vælge at servere for dine gæster. Hvis det skal være en fin middag, er det også en god ide at bruge nogle gode råvarer. Gode råvarer kan dog være dyre, derfor kan det være, at du for eksempel skal gå efter oksemørbrad tilbud. Kunne du bruge lidt mere inspiration, så kommer det herunder.

Hvad skal I spise?

Når man får gæster til middag, er noget af vigtigste, selve menuen. Skal I kun have hovedret eller skal det være en tre retters menu, det er helt op til dig. Til forret kunne du eventuelt servere nogle rejer stegt i hvidløg, med brød og smør til. Hvis du kan finde oksemørbrad på tilbud, kunne det være hovedretten. Her kunne du servere ovnstegte kartofler, samt bagte rodfrugter til. Hovedretten kunne toppes af med din foretrukne sovs. Til dessert kunne du eventuelt servere et stykke chokoladekage, med vanilje is til. Det er sådan set helt op dig, hvordan middagen skal tilrettelægges. Som drikkelse kan du servere vin, alt efter hvad, der passer til maden.

Hvor kan man finde gode råvarer?

Hvis en oksemørbrad på tilbud tiltaler dig, kan det faktisk være en god ide at kigge på nettet. Her kan man for eksempel få en mørbrad, i god kvalitet. Men hvorfor købe kød på nettet, spørger du måske dig selv? Hvis du ønsker kød af god kvalitet, er det vigtigt at købe det hos en god forhandler. Dermed er du sikret lækkert og mørt kød til gæsterne. Så hvis ovenstående kunne være ide til din middag, er det vist ikke andet at sige, end velbekomme.