Nyt træningstøj til 2023?

Hvordan har dit træningsår set i ud i år 2022? Er det endelig i år, du har slået nogle personlige rekorder, vundet nogle løb eller rent faktisk startet din træning? Der skal lyde et stort tillykke, for det er en stor sejr i sig selv at kunne konkurrere med sig selv og presse sig fysisk.

Nu nærmer juledagene sig, og derfor vil der måske blive lidt mindre tid til træning og lidt mere tid til indendørshygge, lækker mad og glædelige stunder med familie og venner. Du kan se din korte pause som en tid til også at fejre dig selv for dit træningsår. Så hvorfor ikke give dig selv en velfortjent træningsgave?

Nyt løbetøj

Løber man flere gange om ugen, skal man efterhånden have en del sportssæt at gøre med. Derfor er sportstøj også svært at få for meget af! Hvis du ikke ved, hvad du skal ønske dig til jul, eller hvis du gerne vil give dig selv en gave, kan sportstøjet være den perfekte løsning.

Ligeledes bliver løbeskoene også godt slidt efter aktivt brug. Du kan finde sportssko eller andre Ecco sko, som dine fødder vil takke dig mange gange for at anskaffe dig. Måske mangler du et par ekstra sko til indendørsbrug, som er særligt relevant i disse kolde måneder? Skriv dem på listen eller giv dig den gave som belønning efter et godt år med masser af træning.

Match med dine træningsvenner

Ejer du et par løbebukser, som du synes alle burde eje? Hvad med at give et par i julegave til dine venner, der selv træner? De vil med garanti blive taknemmelige for, at du ønsker dem det bedste træningstøj!

Måske har du også savnet noget forskelligt udstyr som ville kunne optimere din hjemmetræning. Vil du gerne have nogle flere vægte i derhjemme, kan du bestille træningsudstyr på nettet. At forære en anden et par fem kilos-vægte kan også være en ret så interessant julegave. Op til jul kan en ny drikkedunk, et konditionsur eller sportstape også være gode gaver til træningstypen. Dig og dine træningsmakkere kan evt. matche drikkedunk eller sportsbluser for at gøre træningen en kende mere underholdende.

Uanset om du får alt dit ønskede træningsudstyr i gave eller ej, kan du med god samvittighed fejre dine træningsbedrifter med et par træningsgaver fra dig til dig! Så bliver du hurtigt klar til et nyt og spændende træningsår.