Nordisk kombucha er sundt alternativt til vin
Nordisk kombucha er en fermenteret drik fremstillet af sødet te og smagt til med frugt eller saft. Den fremstilles ved at tilsætte en SCOBY (symbiotisk kultur af bakterier og gær) til den sødede te, som derefter fermenterer sukkeret til alkohol. Bakterierne omdanner derefter alkoholen til kombuchaens syrlighed. nordisk kombucha har en let syrlig/sød smag med let kulsyre. Det er en forfriskende og sund drik, der kan nydes på ethvert tidspunkt af dagen.
Nordisk kombucha giver dig en lækker væske drik
Kombuchas er en type fermenteret te, der stammer fra Japan, Kina, Korea og Rusland. I dag bliver kombuchaer mere og mere populære i Nordamerika og i hele verden på grund af deres påståede sundhedsmæssige fordele. Kombuchas indeholder levende bakterier og menes at være gavnlige for tarmens sundhed. Der er dog kun begrænset videnskabelig forskning om kombuchas sundhedseffekter. Kombucha kan laves derhjemme med nogle få enkle ingredienser: te, sukker, vand og en SCOBY (symbiotisk koloni af bakterier og gær). Kombuchaer gærer hurtigt og bliver ofte syrlige og syrlige på grund af det høje indhold af levende bakterier. Nogle mennesker formår dog at skabe en lækker drik med den rette balance.
Drik nordisk kombucha på din næste sommerdag
København Kombucha blev grundlagt af Louise Benkjær Limbach i 2019. Efter at have tilbragt mange år i Frankrig og Østrig blev hun meget inspireret af deres madkultur. Mad var ikke bare mad, men en livsstil, som kunne integreres i hverdagen. Trends fra udlandet som økologisk mad og fermentering var langsomt på vej til Danmark, og Louise så en mulighed for at bringe noget nyt og spændende på bordet. Kombucha er en fermenteret te-drik, som har været nydt i århundreder i Asien. Den er kendt for sine probiotiske egenskaber og sin evne til at støtte tarmsundheden. Louise så kombucha som den perfekte drik til at tilbyde som et alternativ med lavt alkoholindhold til fester og sammenkomster.