Kend din rejseadapter

En rejseadapter er en smart lille ting, du kan sætte i stikkontakten i et land, der bruger andre systemer end Danmark. Den omformer strømmen, så dine elektriske enheder kan lade og fungere, og sørger for, at dine opladere kan passe i stikkontakten, der nemlig kan se anderledes ud i andre lande.

Det er vigtigt at have en rejseadapter med, og vi hjælper dig med at finde ud af, hvordan du får fat i den rette.

Sådan vælger du din rejseadapter

På hjemmesider som Av-Cables.dk kan du købe rejseadaptere, der gennem navnet er tilsvarende til de forskellige lande. Det gør det nemt for dig at finde ud af, hvilken én, du skal have, så du ikke kommer ad sted med den forkerte.

Hvis du har et feriehus eller -lejlighed i fx Italien eller Schweiz, er det ikke sikkert, stikkontakterne passer til dine opladere – men du burde ikke have behov for backups til alle dine enheder. I stedet kan det være praktisk at have et par adaptere liggende klar til brug!

Familier bør altid have mindst én ekstra med, særligt hvis der er teenagere med på ferien. Der vil nemlig være behov for at oplade mere end én ting ad gangen på turen, og freden er værd den ekstra lille udgift.

Hvis du ofte rejser til ét bestemt land, så køb rejseadapter til dét, og gerne mere end én, så du altid har en ekstra. Men kan du ikke lide at være samme sted to gange, får du brug for noget, der kan håndtere flere forskellige stik – og som vil spare dig penge i længden.

En multifunktionel rejseadapter til hele verden

Vil du være på den sikre side, eller rejser du til mange forskellige destinationer, så få dig en universal rejseoplader til verden. Det ligner et stort skrummel, men en omformende rejseoplader vil blive din ven i nødden, når du er i udlandet.

En rejseadapter til verden har knapper på siden, som skubbes frem og tilbage for at ændre stikket. På den måde kan du lande i England og oplade din telefon, før du flyver videre til fx USA, hvor computeren så kan få strøm.

Selvom rejseadaptere til hele verden koster lidt mere, er det penge godt givet ud. Det kan tage lidt at lære, hvordan den fungerer, men det er et køb, du ikke vil fortryde! Giv den en permanent plads i kufferten, så den aldrig bliver glemt.