Hvorfor vælge en badeponcho?

Du skal vælge en badeponcho, hvis du er en af de personer som gerne vil undgå alt for meget kulde. Vinterbadning er fantastisk, men det er skisme også koldt! Derfor bør du tage dine kampe med omhu og klæde dig rigtigt, når først sæsonen for havbade i vinterhalvåret er startet. Alle ved jo at vinterbadning skal være koldt, men man skal altså også kunne komme hjem uden, at tænderne klaprer og man er ved at fryse til is.

En badeponcho er derfor idéel til dig som dyrker vinterbadning på hobby og fritid niveau, men uden at det skal være med livet som indsats. Badeponchoer findes typisk i one-size modeller og kommer i alverdens farver. Kvaliteten skifter og afhænger samtidigt af hvor tykt materialet er. Vælg derfor kvalitet når det kommer til købet af en badeponcho.

Vinterbadning er både koldt, men også fantastisk varmt.

Når din bil er frossen hver morgen, så er det et godt tegn. Det er nemlig et tegn på at årstiden er skiftet og at vinteren er godt i gang. En frossen bil betyder også mulighed for at komme ud at vinterbade. Det er nemlig lige nu, at vinterbade sæsonen for alvor starter og så er det selvfølgelig tid til, at finde sin badeponcho og resten af vinterbade udstyret frem.

Vinterbadning kræver i bund og grund ikke en masse udstyr og dyre kontingenter. Faktisk kan du gøre det kvit og frit og du behøver i princippet ikke engang hverken badesko eller en håndklæde poncho. Dog er der alligevel et par gode tips til sikker succes, når det kommer til vinterbadning.

En badeponcho har flere formål og egner sig godt til flere forskellige ting. Først og fremmest er bade ponchoen designet til surfere som skulle have mulighed for at klæde om i fred og ro. Muligheden for at klæde om uden nysgerrige blikke, uden at stå med et alt for lille håndklæde om kroppen. En badeponcho trækkes nemlig ned over hovedet og samtidigt suger den vand på kroppen og skærmer mod vinden.