Hvilke forskellige typer af fillers findes der, og hvilken er bedst for dig?

Der findes mange forskellige typer af fillers, og det kan være svært at vide, hvilken type der er bedst for en selv. Fillers kan bruges til at udfylde rynker og andre ujævnheder i huden samt til at give huden et mere fast og ungdommeligt udseende.

Nogle fillers er bedre til at udfylde dybe rynker, mens andre er mere velegnede til at løfte og styrke huden. Derfor er det vigtigt, at du får vejledning af en professionel, inden du vælger, hvilken type filler du skal bruge.

Hvilke fordele kan man opnå ved at få fillers?

Fillers består af stoffer, der kan fylde ud i de dybere lag af huden, som gør, at man kan få fjernet rynker og andre uregelmæssigheder. Fillers kan også bruges til at give ansigtet et mere fast udtryk, da det ikke kun er rynkerne der bliver påvirket af behandlingen. Fordelene ved fillers er mange, men det er især fordelagtigt for folk, der ønsker at undgå kirurgiske indgreb såsom facelift.

Dette skyldes primært to ting. For det første er fillers en meget mindre invasiv behandling end facelift, da man ikke skal have lavet store snit i huden for at komme til de dybere lag.

For det andet er fillers en meget hurtigere behandling end facelift, og man kan typisk se resultaterne efter blot én behandling. Dog skal man være opmærksom på, at fillers ikke er en permanent løsning.

Hvordan virker fillers?

Fillers virker ved at udfylde de tomme rum i huden, som har mistet sin elasticitet og volumen. Fillers kan bruges til at udfylde rynker, løfte øjenlåg eller give fylde til ansigtet. De fleste fillers indeholder hyaluronsyre, som er et stof, der findes naturligt i kroppen. Hyaluronsyre sikrer huden fugt og elasticitet. Når det sprøjtes ind i huden, vil det blive absorberet af kroppen over tid.

Er du i tvivl om, hvorvidt fillers er noget for dig?

Det kan være svært at vide, om fillers er noget for en selv. Det er forståeligt, at du er i tvivl. Der er mange forskellige typer af fillers, og det kan være svært at vide, hvilken type der vil være bedst for dig. Det er derfor en god idé at tale med familie og venner samt at få en uforpligtende forundersøgelse først, så du kan blive klogere på dine ønsker og behov.

Forhåbentlig er du nu blevet klogere på fillers, som er noget, man ikke bør overdrive, da selv en lille indsprøjtning kan gøre en stor forskel.