Hos www.dansklysterapi.dk finder du wake-up lamper og andre typer lysterapi

Savner du lidt lys fra solens stråler i vinterhalvåret? Så kan diverse lamper til lysterapi, wake-up lamper og lignende produkter være en simpel løsning. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Øget velvære i vinterhalvåret med lysterapi

Vil du prøve at bruge lys som terapi, er www.dansklysterapi.dk den helt rigtige hjemmeside. De har nemlig helt, som navnet antyder, samlet en bred vifte af de ting, som man har brug for inden for lysterapi, selvfølgelig ikke mindst diverse forskellige slags lamper til lysterapi. Her kan man vælge imellem en smart lampe til skrivebordet, den lidt større Brazil model, der f.eks. kan stå på køkkenbordet, imens man laver mad, eller mere specifikt udstyr. F.eks. kan du vælge en lampe til lysterapi, som specifikt er designet til at give lys som terapi imens man kører bil, eller de smarte lysbriller. Klik eventuelt ind på forhandlerens side, og få et kig på udvalget.

De fleste, der har boet en vinter i Skandinavien, kan uden tvivl skrive under på at man indimellem kommer til at savne solen lidt i vinterhalvåret. Kender du til denne følelse, vil lysterapi næsten med sikkerhed være noget for dig. Specielt om morgenen, kan det være virkelig rart at tænde for lysterapi lampen, imens man f.eks. spiser sin morgenmad, og få lidt ekstra lys, inden dagen for alvor går i gang. Andre vælger at kombinere arbejde med lysterapi. Det er f.eks. en oplagt ide at tænde lysterapi lampen, imens man laver kontorarbejde.

En wake-up lampe giver en behagelig start på dagen

Lamper til lysterapi er ikke den eneste måde, man kan opnå lidt mere glæde i hverdagen, når vinteren ikke byder på så mange solskinstimer, som man måske kunne ønske sig. F.eks. kan man begynde at bruge en wake-up lampe. Som navnet antyder, vækker wake-up lampen én med lys. Nu skal man altså ikke længere vågne til lyden af en enerverende alarmlyd, men kan i stedet blive vækket af det behagelige lys fra lampen, præcis som hvis man sov under åben himmel, og vågnede på en klar sommermorgen. Ligesom lysterapi lamperne, er en wake-up lampe en rigtig god måde, at gøre vintermånederne lidt mere tålelige at komme igennem. Hos Dansk Lysterapi er de eksperter i lysterapi samt wake-up lamper. Det betyder, at hvis du som kunde er det mindste i tvivl om hvilken model, du skal vælge fra deres katalog, kan du altid kontakte dem og få en uforpligtende snak. De ved en masse om lysterapi og wake-up lamper, og vil med sikkerhed gerne bruge lidt tid på at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model.