Håndlavede hudplejeprodukter fra Danmark med fokus på nærvær og traditioner

I en stresset hverdag med sociale medier, mails, SMS’er og opkald er der mange, som kalder på din opmærksomhed. Men nogle gange trænger man bare til at koble af og forpleje huden med naturlige produkter. Produkter i form af fugtgivende hudpleje, massageolie, ansigtsolie, bodyscrub og meget andet. Med produkter fra Badeanstalten stimuleres sanserne, hvor nydelse og nærvær indtræffer i takt med, at du forplejer huden og dejlige dufte spreder sig i luften.

Fugtgivende hudpleje med naturlige ingredienser, der indleder til ro, nærvær og nydelse

Med fugtgivende hudpleje og kropspleje kan du stimulere og pleje din hud fra top til tå. Du kan genvinde roen, energien og balancen i kroppen, samtidig med at huden bliver velduftende, blød og dejlig. Fugtgivende hudpleje, der stimulerer kroppens sanser, så du opnår nydelse og nærvær ud fra ingredienser af naturlig oprindelse.

Produktsortimentet indeholder fugtgivende hudpleje, der kun indeholder naturlige ingredienser for at styrke kroppens hud. Der bruges blandt andet vegetabilske olier, æteriske olier, nøddesmør og planteekstrakter i høj kvalitet. Alle hudplejeprodukter som sæber, cremer, olier og bodyscrub laves ved håndkraft for at opnå de bedste produkter.

Hos Badeanstalten er de drevet af lysten til at skabe naturlig, ærlig, lækker og fugtgivende hudpleje, der skaber nærvær og nydelse. Ved at skabe nærvær og nydelse vil filosofien altid være, at man kan opnå endnu mere ro, balance og energi i hverdagen. Prøv en af sæberne eller andre hudplejeprodukter fra www.badeanstalten.dk og vask din hud ren. Prøv derefter en af cremerne og olierne, der fugter og plejer huden. Så enkelt kan det gøres med naturlig, fugtgivende hudpleje.

Massageolie fra Badeanstalten løsner spændte muskler og forbedrer blodcirkulationen

Med hverdagens kompleksitet og strabadser kan man trænge til en god omgang massage med den helt rette massageolie. En naturlig, lækker og plejende massageolie, der indleder til ro og nærvær på din krop. I en hverdag med tusind ting at tage stilling til, er det rart at kunne slippe tankerne og slappe helt af. Med naturlige massageolier intensiveres nydelsen.

En massageolie fra Badeanstalten er skabt på fugtgivende olier, som tæller mandelolie, jojobaolie og ikke mindst rapsolie. Derudover bruges der også æteriske olier, som giver duften af citron, lavendel, mynte og lime. Med den perfekte kombination af ingredienser i en massageolie, er det med til at give et perfekt glid og en perfekt absorbering. Så få en dejlig og behagelig massage med en naturlig massageolie fra www.badeanstalten.dk.