Giv dig afsted på nye eventyr

Du har det lidt som når en cirkushest kan dufte savsmuld i cirkusarenaen. Eller som et lille barn, som får øje på sin favorit legetøjsbutik. Det drager dig, og du kan næsten ikke lade være. Du er typen, som er på jagt efter gode oplevelser og elsker at bruge din krop. Det kan du gøre på mange måder. Flere timer i et fitnesscenter, hvor du løfter den ene vægtskive efter den anden. Eller vilde oplevelser, som giver dig et adrenalinkick uden lige. Prøv skydive i Danmark her og undersøg, om du også får en vild fornemmelse i kroppen, efter at have svævet gennem luften i flere minutter.

Brug din krop

Der er mange måder at bruge sin krop på, og dem kan du udfordre alle sammen. Du kender nok følelsen af at vågne morgenen efter en hård træning – du er ikke i tvivl om, at du har muskler, som du ikke anede fandtes. Du er øm og radbrækket i hele kroppen, men på den gode måde, for det minder dig om, hvor hård og god du var ved din krop i går. Du kan nemlig godt lide at bruge din krop, og du er vild med at udfordre dig selv. Men det kan du også gøre andre steder end i fitnesscenteret.

Udfordringer for krop og hoved

Det kan ske, at du er ved at være klar til at tage dine udfordringer til næste niveau – måske du skal prøve et faldskærmsudspring? Følelsen af at svæve gennem luften i frit fald mod jorden, indtil faldskærmen åbner sig og hiver dig i hårdt tilbage. Hvis du allerede nu kan mærke et sus i din mave, tror du så ikke du skal få booket et faldskærmsudspring her i sommer? Så kan du slå flere fluer med et smæk; du kan udfordre dig selv, nyde udsigten og blære dig overfor dine venner dagen efter.