Fitness og fysioterapeut – hvordan griber du det an?

Du står i den triste situation, at du længe har overvejet at begynde til fitness eller besøge en fysioterapeut i nærheden af Odense, men du ved ikke hvor du skal tage hen, eller om det overhovedet er noget for dig? Du er kommet til det rigtige sted, for her får du nemlig tre gode grunde til at begynde hos FTO, der er Fysioterapi og træning i Odense – to store fluer med ét smæk.

Du er i fokus

Fitness- og fysioterapeutcenteret FTO ligger i Odense, og tager først og fremmest udgangspunkt i den enkelte forbruger. Det er ikke nogen hemmelighed for de fleste, at træning og det at bevæge sin krop dagligt eller ofte, mere eller mindre kun har gode effekter. Disse effekter viser sig naturligvis rent fysisk på kroppen, men det kan også have meget at sige mentalt. Ved træning ønskes der at få en større velvære i hverdagen, og dermed er det også vigtigt at træningen lægges på baggrund af lige netop dig! På FTO.dk kan du læse meget mere om det.

Moderne faciliteter

FTO i Odense har topmoderne både træningsområder og generelt nye faciliteter at byde på, sådan at du som forbruger kan få en god oplevelse ud af din træning. Desuden er der også som en vigtig detalje værd at nævne, at FTO er godt dækket ind i forhold til aircondition, således at træningen om sommeren bliver let som en leg. Er man mere til den fysioterapeutiske side af FTO tilbydes der også lukkede behandlingsrum, så det er muligt at en given behandling kan foregå i ro og mag.

Kompetente fysioterapeuter

I forlængelse af de private og lukkede behandlingsrum, er det også værd at nævne at FTO har et velfungerende team af uddannede fysioterapeuter, med specialer der passer til lige det du mangler. Her er der altså ganske kompetent hjælp at hente!