Find usædvanlig lækker hårpleje hos Balmain Hair Couture

Hos Balmain Hair Couture har de hårpleje til både skadet, tyndt og fedtet hår. Samtidig finder du balsam og conditioner i deres sortiment. Hårplejeprodukterne fra deres sortiment er hele vejen igennem præget af luksus og eksklusivitet. Så hvis du går meget op i at forkæle dig selv og dit hår, er www.balmainhair.dk siden for dig. Læs mere om dem herunder.

Få hårpleje til skadet hår hos Balmain Hair Couture

Hos Balmain Hair Couture kan du finde masser af hårpleje til skadet, tyndt og fedtet hår. Prøv f.eks. Moisturizing Shampoo med lækre olier, der er oplagte til behandlet og farvebehandlet hår. Det giver glans og elasticitet, og det kan med fordel kombineres med den tilhørende Moisturizing Conditioner. Alternativt kan du vælge Couleurs Couture-serien. Det er også hårpleje velegnet til skadet hår med både shampoo og conditioner, og det indeholder naturlige ingredienser som frøolie fra quinoa og koksolie. Håret vil føles fløjlsblødt, hvis du vælger denne serie.

Alternativt kan du vælge en illuminating Mask Silver, som fungerer som en spa-behandling til f.eks. blondt hår, der har brug for lidt ekstra. På www.balmainhair.dk kan du altid finde et varieret udvalg af luksuriøs og eksklusiv hårpleje til tyndt hår. Der er noget til brug derhjemme og noget, du kan tage med på ferien. Dit hår kommer ikke kun til at se luksuriøst ud med hårpleje til fedtet hår fra Balmain Hair Couture, det kommer også til at dufte fantastisk og eksklusivt.

Brug eksklusive balsam og conditioner i håret

Balmain Hair Couture har de lækreste conditioners og balsammer. Klikker du ind på deres hjemmeside, kan du få en conditioner og balsam, som indeholder lækre olier og hår-identiske proteiner som det såkaldte Cashmere Protein. Foruden denne conditioner kan du få en balsam med specielle olier, der er velegnede til farvebehandlet hår. En anbefaling fra de dygtige folk fra Balmain Hair Couture lyder på at bruge den sammen med en Moisturizing Shampoo og Repair mask. Heldigvis kan du få fri fragt ved køb for over 499 kr., så du kan skabe en fantastisk lækker spa-behandling for dig selv. Deres balsammer og conditioners fås i forskellige størrelser. Du kan finde noget, som du kan have stående på badeværelset derhjemme, men der er også travel sizes, så du kan have balsam med på farten. Klik ind på www.balmainhair.dk, så du kan få de hårplejeprodukter, som dit hår fortjener. Mangler du hjælp, sidder de hos Balmain Hair Couture klar med gode råd.