Få New Yorker glasvægge hos First Floor CPH

Skab luksus i hverdagen med glasvægge fra First Floor CPH. First Floor CPH custom-designer, producerer og monterer luksuriøse glasvægge i New Yorker stil efter dine unikke mål og ønsker. Drømmer du for eksempel om et lækkert badeværelse, hvor du kan slappe helt af efter fitness? Læs mere om dine mange muligheder herunder.

First Floor CPH producerer stilfulde New Yorker glasvægge

First Floor CPH har gennem tiden været med til at installere mere end 300 New Yorker glasvægge rundt om i landet. Denne danske design- og produktionsvirksomhed har derfor fuldkommen styr på, hvordan New Yorker glasvægge tager sig bedst ud i et givent hjem. New Yorker glasvægge kan bruges på forskellige måder, men er generelt en investering, der er med til at få dit hjem til at føles mere luksuriøst. Rå New Yorker glasvægge står nemlig altid i god kontrast til typisk skandinavisk indretning ud over at være særdeles funktionelle. Ønsker du for eksempel at få det pågældende rum til at føles som om, der er højere til loftet? Så kan du med fordel installere New Yorker glasvægge, hvor ruderne er længere i højden end i bredden. New Yorker glasvægge er yderligere en perfekt måde at indramme et rum på — uden at du mister lysgennemgang på nogen måde.

Indret badeværelset med en smuk New Yorker brusevæg

Mangler du luksus på badeværelset, er en New Yorker brusevæg det perfekte sted at starte. En New Yorker brusevæg er for eksempel den perfekte forlængelse af dit træningsrum, da en brusevæg som denne gør dit post-workout bad en hel del mere behageligt. At kunne tage sig god tid om at gå i bad og at få pulsen ned efter en træningssession er nemlig en luksus, mange mennesker ønsker at kunne tage del i. Ved at installere en New Yorker brusevæg, installerer du et vaskeægte designprodukt, der uden tvivl vil højne din oplevelse, når du tager dit badeværelse i brug. Hos First Floor CPH er man desuden altid opsat på at følge dig hele vejen fra den første snak til den færdige New Yorker brusevæg er installeret. På denne måde sikrer denne danske virksomhed, at du får installeret en New Yorker brusevæg, der falder i din unikke smag, sådan at du kan slappe af på dit badeværelse, og samtidigt føle dig fuldkommen tilpas. Her er intet projekt for stort eller småt, da de private produktionsfaciliteter altid står klar til at tilpasse en brusevæg til dine unikke behov. Se eksempler på de mange glasvægge og New Yorker løsninger på www.firstfloorcph.dk.