Få en træningsbold og massagerulle hos Siddebold

Sidder du ved skærmen på dit hjemmekontor? Vælg en kvalitetstræningsbold 75 cm og en massagerulle til ryggen. Træningsbolden kan være mindre. Skal du bruge bolden som siddebold, passer den på 75 cm til høje mennesker, og skalaen for højde og størrelse er under kategorien ’siddebolde’ på www.siddebold.dk. Gør træningsbolden til et møbel med betræk og en stopperball. Det kan være behageligt at få en hjælper til at massere dig med en massagerulle til ryggen, nakken eller dine skuldre. Husk pumper. Besøg Siddebold, og se dit udbytte.

Lad en træningsbold fra Siddebold være kontormøblet

Mange sidder og hænger på en kontorstol. Derfor er de gået over til at bruge en træningsbold som kontorstol. Når du vælger en træningsbold 75 cm fra Siddebold, får du den i den bedste kvalitet. Virksomheden er en familievirksomhed, og den kvindelige indehaver er uddannet sygeplejerske. Træningsbolden kan du vælge den i flere farver. Gør dig selv en tjeneste, hvis du skal bruge den som siddebold. Køb et betræk af god møbelvelour i en farve, som passer til dit hjem. Husk at bestille en fodpumpe til at pumpe den op med og en stopperball, så træningsbolden bliver, hvor den skal. Leveringstiden er kun 2-3 arbejdsdage.

Sådan bruger du en træningsbold som siddebold: Du finder din rette størrelse under kategorien ’siddebolde’. Dine hofter skal være højere end dine knæ, og du skal pumpe den op i en størrelse, så du sidder ovenpå den. Hvis du glider af eller skal spænde meget, er den for stor. Er dine knæ højere end dine hofter, er den for lille.

Forkæl dig selv med en massagerulle til ryggen

Efter kontorarbejde er en massagerulle til ryggen dejlig at bruge sammen med din partner, og I får en god stund sammen. Den er forsynet med en masse dupper, der giver et let tryk på ryggen, nakken eller dine skuldre. Den, der skal masseres, er så heldig at få et redskab, der gør store dele af arbejdet, og det er derfor lettere end ved traditionel massage med hænderne. Ud over at bruge en massagerulle til ryggen, kan I også bruge den på arme, lår og baller. Er du nødt til at gøre det selv, kan du lægge din massagerulle til ryggen på gulvet eller bruge den op ad en væg. Du kan vælge den i to størrelser og derefter pumpe den, så den passer til dig. Husk at bestille en håndpumpe med.

Bestil din træningsbold med blødt betræk, smart stopperball og fodpumpe samt din massagerulle til ryggen og en håndpumpe på www.siddebold.dk.