Derfor er frugt den bedste hverdagssnack

Din kost betyder meget for din overordnede sundhed. Det handler faktisk også om meget mere end bare kalorier, som diverse slankebøger vil have dig til at tro. For langt mere end det så handler en god kost om at give din krop næring til dagen. Det, du spiser, skal omdannes til energi og meget mere, som din krop har brug for. Det er netop derfor, du skal sørge for en sund og varieret kost. Nogle gange skal det selvfølgelig være lidt anderledes, men i hverdagen er frugt måske en af de bedste snacks.

Få frugt på arbejdspladsen

Mange arbejdspladser har allerede opdaget, hvor sundt og godt frugt kan være. Derfor har flere arbejdspladser også valgt at få en frugtordning. Økologisk frugt er øko FirmaFrugt til erhverv. Det kan være et godt valg, hvis man både vil have frugt og økologi.

Frugtordning i FrugtKurve og frugtkasser kan være et godt tilbud til medarbejderne. For frugt kan bidrage med mange forskellige næringsstoffer. Det er derved også med til at sikre dine medarbejderes sundhed og velbefindende i løbet af dagen.

Mellemmåltider, der giver noget igen

For mange er mellemmåltider mest af alt til for at stille sultne. Mange har nemlig den opfattelse, at de store måltider er de vigtigste. Det er de måske også, men hvis du bliver sulten imellem disse, er det typisk af en årsag. Det er typisk, fordi din krop mangler noget.

Med sunde mellemmåltider, som for eksempel frugt, giver du din krop noget af det, den har brug for. Det handler derfor ikke bare om at stille sulten på nemmeste vis. Det handler om at støtte din krop i løbet af dagen.

Modsat hurtige snacks, så som myslibarer, så indeholder frugt mange forskellige næringsstoffer. Derfor kan det altså bidrage med mere end blot hurtigt fyld i din mave.