Aflastningsmåtter kan købes her

Hvis du er på udkig efter en pålidelig aflastningsmåtte af høj kvalitet, er AAG det perfekte sted for dig. Vi tilbyder et bredt udvalg af måtter, der er velegnede til alle brancher, herunder kontor, detailhandel, produktion og lager. Vores ergonomiske måtter er skridsikre og vil beskytte dine medarbejdere mod hårde, glatte og kolde overflader. Med vores mange forskellige størrelser og tykkelser er du sikker på at finde den perfekte måtte til dine behov. Aflastningsmåtter hjælper dig og din virksomhed på den måde, at der kan skabes et bedre arbejdsmiljø og derved mere arbejdsglæde som betyder at du kan komme til at få gladere medarbejdere som er motiveret til at arbejde. Så køb aflastningsmåtter her og få gang i væksten.

 

Aflastningsmåtter der er gode for dine medarbejdere

Hvis du leder efter en måde at reducere belastningen på dine medarbejderes fødder, knæ og rygge på, kan du overveje at investere i en aflastningsmåtte. Aflastningsmåtter er designet til at absorbere stød og slag, så dine medarbejderes led og lemmer skånes. AAG har et bredt udvalg af aflastningsmåtter til rådighed, så du kan helt sikkert finde en, der passer til dine behov. For at opnå endnu mere støtte kan vores ergonomiske måtter hjælpe med at stimulere blodcirkulationen i trætte ben og massere ømme fødder. Hvis du leder efter en måtte til et kontor eller en butik, har vi både diskrete og ergonomiske muligheder til rådighed. At investere i en aflastningsmåtte er en god måde at støtte dine medarbejderes sundhed og velvære på.

 

Aflastningsmåtter kan købes som enkeltstående eller i systemer

Aflastningsmåtter kan købes som enkeltstående måtter eller i systemer, der kan dække en hel arbejdsplads. De forskellige systemer gør det nemt at finde den bedste løsning til dine behov. Aflastningsmåtter er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er designet til at give komfort og støtte til en række forskellige aktiviteter. Der findes forskellige systemer til at kombinere måtterne. Nogle måtter skal blot sættes sammen som puslespilsbrikker, mens andre, som f.eks. vores ringmåtter, kan forbindes med strips i hjørnerne og fastgøres til jorden med plastikpløkker. Fælles for dem alle er, at Relief-måtterne er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er designet til at give komfort og støtte til en række aktiviteter.